Minggu, 03 April 2016

PUTRI SOLO

PUTRI SOLO
4/4 Andante

PUTRI SOLO DHASARE KEPARA NYATA
PANCEN PINTER ALELEWA DHASAR PUTRI SOLO

NGANGGO SELENDHANG PELANGI
SUMAMPIR ANA PUNDHAKE
CUNDHUKE KEMBANG MELATI DADI LAN PANTESE

Reff
MELAKUNE KAYA MACAN LUWE
SENDHAL JINJIT PENGRAKITE
KIYET KIYET SUARANE
KELAP KELIP BERLIANE
DASAR PUTRI SOLO

PUTRI SOLO YEN NGGUYU DHEKIK PIPINE
IRENG MANIS  KULITANE DHASAR PUTRI SOLO 


PRINT HALAMAN PRINT HALAMAN