Senin, 11 April 2016

GETHUK LINDRI

GETHUK LINDRI
                    Do = G 4/4 Moderato

(-) MANGGA BAKYU SAMPEYAN MRIKI KULA SADE PANGANAN EDI
NGANGGE GULA NGANGGE PANILI RAOS ECA GANDANE WANGI
(-) GETHUK
(+) LINDRI
(-) YEN KEPETHUK
(+) AJA LALI

(-) MANGGA MBAKYU DIPUN TUMBASI GETHUK LINDRI SING NOMER SIJI
NIKI SANES MODHEL SAK NIKI ANGSAL SAKING POHONG ASLI
(-) ALA GETHUK MAS
(+) POHONG
(-) YEN KEPETHUK MAS
(+) ATINE BINGUNG

(-) NENG SEMARANG KALINE BANJIR NUMPAK PRAHU AJA NENG TENGAH YEN WIS NYAWANG AJA DIPIKIR YEN 'RATEMU MARAK'KE SUSAH
(-) ALA GETHUK
(+) TELA
(-) YEN KEPETHUK MAS
(+) GAWE GELA

(-) AJA NGINANG SURUH'E TULIS YEN SELEMBAR MANGSA MANEH'A
 BACUT SENENG LAN IRENG MANIS YEN 'RA SABAR MANGSA DADIYA
(-) GETHUK
(+) GEDHANG
(-) YEN KEPETHUK MAS
(+) JA SUMELANG



PRINT HALAMAN PRINT HALAMAN