Selasa, 12 April 2016

TUKANG PIJET

TUKANG PIJET               By WS Nardi
                    Do = D 4/4 Andante

KECRAK KECREK TURUT PINGGIR NDALAN GEDHE
WIS ADATE TUKANG PIJET GOLEK GAWE
KECRAK KECREK SAPA SING KRASA BOYOK'E
WIS JAMAK'E DI CELUK'KE PIJET WAE

NGENDI WAE WIS CARANE AJA DI ECE
YEN BENERAN AWAK LUNGKRAH BISA SUMYAH
BOYOK PEGEL AWAK KESEL DI INGEL INGEL
YEN 'RA NGANDEL JA MANGKEL MUNDHAK KOGEL

NGENDI WAE WIS CARANE AJA DI ECE
YEN BENERAN AWAK LUNGKRAH BISA SUMYAH
RASAH MERI WONG SAIKI AKEH SING LALI
JARE GENGSI JEBUL MIKIRKE SING SIJI

KECRAK KECREK TUKANG PIJET MASA KINI
SING DI PIJET BUKAN KAYU BUKAN BESI
KECRAK KECREK TUKANG PIJET KELAS TINGGI
LEMBUT HATI BUBAR MIJET NYIWEL PIPI

PRINT HALAMAN PRINT HALAMAN