Senin, 11 April 2016

AJA DUMEH

AJA DUMEH                 By Budiman BJ
                    Do = F 4/4 Andante

AJA DUMEH YA SAIKI SUGIH
BANJUR LALI KARO KANCA LAWASE PIYE
SAIKI NGONO MOBILMU FIAT
MBOKYA ELING NALIKA JAMAN ISIH MLARAT

BENA TA ALA IKI KANCAMU
KANCA LAWAS KANCA BARENG SAKA NDESA
MBOKYA ELINGA JAMAN SEMANA
GAWEANMU SABEN ESUK NGGUYANG KEBO

Reff 2/4
AREPA GANTI JENENG SIMINAH DADI SI MINCE
AKU 'RABAKAL PANGLING TEKAN NGENDI MESTI ELING
AREPA GANTI JENENG SI BARJA DADI BARCE
AKU 'RABAKAL PANGLING TEKAN NGENDI MESTI ELING

4/4
NGONO YA NGONO TAPI SING ELING
AJA DUMEH DADI WONG SUGIH PILIH TANDHING
TEKANE KUTHA GEK LAGI WINGI
KEBANGETEN NGOMONG JAWA JARE LALI



PRINT HALAMAN PRINT HALAMAN