Senin, 11 April 2016

AJA GELA

AJA GELA
                                                                                                                Do = D 4/4 Rancak

YEN WIS K'LAKON TEPUNG AJA 'NJUR GELA
MBIYEN MULA AKU WIS KANDHA HA HA
YEN AKU KLEBU WONG SING ORA NDUWE
ORA CUKUP KEPINTERANE

EWA SEMONO YEN KOK KAREPAKE
AKU MANUT MANUT WAE HE HE
ANGGERE KOWE SING SEMBADA WAE
'RABAKAL GAWE GELA KOWE

Reff
NING SAIKI KOWE KOK NGONO
SAJAK SAJAK'E ATIMU GELA

TETELA BANGET LAMISING ATIMU
REMBUKMU MANIS KAYA MADU HU HU
SAMUBARANG TINDAK SARTA CADHROKMU
MULANE AKU YA 'RA NGGUGU



PRINT HALAMAN PRINT HALAMAN