Minggu, 17 April 2016

JW. ABOTE WONG TRESNA

JW. ABOTE WONG TRESNA             By S. Padimin
                    Do = D 4/4 Andante

KAYA NGENE RASANE ABOT TEMEN WONG NANDHANG ASMARA
YEN BENGI ORA BISA TURU YEN AWAN 'RA DOYAN MANGAN

AWAK NGGREGES ADEM PANAS SIRAH NGELU ABOT SANGGANE
NENG ATI NGENES YEN DI GAGAS  P'KIRAN BINGUNG 'RAKARUAN

Reff
KOK KEBANGETEN KOWE YA MAS TEGA NINGGAL KARO AKU
AKU IKI ORA NGERTI APA SALAHKU

PANCEN AKU KADGUNG TRESNA ANGEL BANGET BISANE NGONCATI
DILALI LALI MEKSA KELINGAN IKI ABOTE WONG TRESNA





PRINT HALAMAN PRINT HALAMAN