Rabu, 13 April 2016

BOCAH GUNUNG

JW. BOCAH GUNUNG      Do = G 4/4 Andante Laras Pelog


NADYAN AKU BOCAH GUNUNG
‘DOH BANGET DUNUNGKU
ORA SUSAH KATHIK NGANGGO BINGUNG
YEN PANCEN TRESNA AKU

PANCEN ISIH DADI LAKON
NINGGALAKE SLIRAMU
ORA ORANE YEN BAKAL KLAKON
PEPISAHAN KARO AKU

Reff 
MUGA MUGA AJA NGANTI GAWE GAWE GELA
NGA DINONGA TINEBIHNA
ING RUBEDA ALA YA MAS YA MAS

APA KOWE ‘RA KELINGAN
DOLAN NING OMAHKU
ANA LATAR PADHA LELUNGGUHAN
GEGOJEGAN KARO AKU


PRINT HALAMAN PRINT HALAMAN