Rabu, 13 April 2016

ASRINING RATRI

JW. ASRINING RATRI   By Waluyo     4/4 Andante


ASRINING RATRI
RINENGGANI KANG PURNAM SIDHI
MALELA KATON ESEME
MBULANE KANG NUJU ANDADARI

PANEMBRANANE
LINTANG LINTANG KAYA WIDADARI
GUMEBYAR SINARE ING WIYATI
LELANGEN DATAN KAEKSI

Reff 
ASRINING RATRI LAMBANG SEJATI
PAKARTI KANG SUCI
ANGGAYUH UTAMI
LABUH MRING NUSA BANGSA NEGARI

PURNAMA SIDHI
AMURWANI KUSUMANING RATRI
TUHU TAN SIRNA LALISING RATRI
LANGGENG MURNI KANG KAESTI


PRINT HALAMAN PRINT HALAMAN